Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Unable to access CUE 7.1.4 GUI

Hi,

I have a 2811 with an AIM-CUE 7.1.4 and after the initial configuration through CLI I can not access to the GUI.

When I try to access to http://ip-cue/Web, it redirects me to http://ip-cue/Web/Common/Login.do and I can see the Cisco favicon and the status bar says "Ready" but there is not anything on the page.

I traced this error with "trace webinterface all" in CUE and this is the output I got:

3781 02/17 11:52:04.466 webInterface controller "Requested URI " Enter /Web/Common/HomePage.do
3781 02/17 11:52:04.466 webInterface sysdb "Getting sysdb attribute" /sw/apps/tomcat/config/httpsKeyLabel
3781 02/17 11:52:04.468 webInterface sysdb "Value"
3781 02/17 11:52:04.468 webInterface controller "Forwarding to " Exit /Common/Login.do
3781 02/17 11:52:04.469 webInterface controller "Requested URI " Enter /Web/Common/Login.do
3781 02/17 11:52:04.469 webInterface sysdb "Getting sysdb attribute" /sw/apps/tomcat/config/httpsKeyLabel
3781 02/17 11:52:04.470 webInterface sysdb "Value"
3781 02/17 11:52:04.470 webInterface controller "Requested URI " Center /Web/Common/Login.do
3781 02/17 11:52:04.471 webInterface sysdb "Getting sysdb attribute" /sw/local/users/PasswordPolicy/minLength
3781 02/17 11:52:04.472 webInterface sysdb "Value" 3
3781 02/17 11:52:04.473 webInterface sysdb "Getting sysdb attribute" /sw/apps/monitor//ctrl/offline
3781 02/17 11:52:04.474 webInterface sysdb "Value" 0
3781 02/17 11:52:04.474 webInterface sysdb "Getting sysdb attribute" /sw/apps/gui/runtime/applicationMode
3781 02/17 11:52:04.475 webInterface sysdb "Value"
3781 02/17 11:52:04.478 webInterface sysdb "Getting sysdb attribute" /sw/limits/global/applicationMode
3781 02/17 11:52:04.479 webInterface sysdb "Value" CCM

Anybody has faced a similar issue? I have another CUE version 3.2.2 on the same network and I can access to its GUI.

I attach the CUE and GW configurations.

Thanks!

Regards,

Isaac.

281
Views
0
Helpful
0
Replies