Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Unity Connection 8.5.1 Services - Cannot seem to activate

Hi,

I installed CUC in vmware workstation 8 and looking at the first attached file (Service Activation.png) I cannot seem to get the Cisco Serviceability Reporter to get activated even though I already check the box and save

Also at the first attached file (Service Activation.png) the service Cisco AXL Web Service and Cisco UXL Web Service is activated, but looking the the second attached file (Feature Services.png) these services are nowhere to be found under the Database Admin Services. But I can successfully import users from CUCM to CUC

Is this normal in CUC which is also the same in MCS hardware? Or is it a bug in VMware? Or Bug in CUC 8.5.1?

By the way I'm using CUCM 8.5.1 and CUC 8.5.1. But I look at my CUCM 7.0.1 and CUC 7.0.1 and everything is fine

Thanks,

Mark

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Red

Unity Connection 8.5.1 Services - Cannot seem to activate

Hi Mark,

This is normal and is exactly the same on our setup

that uses MCS boxes

Cheers!

Rob

4 REPLIES
Hall of Fame Super Red

Unity Connection 8.5.1 Services - Cannot seem to activate

Hi Mark,

Can you please check these via CUCM > Cisco Unified Serviceability rather than

Unity Connection > Cisco Unified Serviceability

Cheers!

Rob

New Member

Re: Unity Connection 8.5.1 Services - Cannot seem to activate

Hi Rob

Upon checking CUCM --> Cisco Unified Serviceability, the AXL Web Service is activated and started. But not in CUC, is this normal? Or only in vmware environment?

Hall of Fame Super Red

Unity Connection 8.5.1 Services - Cannot seem to activate

Hi Mark,

This is normal and is exactly the same on our setup

that uses MCS boxes

Cheers!

Rob

New Member

Unity Connection 8.5.1 Services - Cannot seem to activate

Thanks Rob for the clarification

691
Views
5
Helpful
4
Replies