Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Unknown Reason code - CTI application failed to open provider

Hi,

I am trying to connect my application to CCM 5.0.4.2000-1 using JTAPI and I am getting the following error. usually it means that username or password is wrong. I doublechecked the username, password, also the JTAPI library version and everything is correct. I also tried to find the description of the Reason code, but it seems to be an undocumented issue.

The application I am referring to is widely used with CCM 3.3, 4.1, 4.2 and 5.0, but I have never seen this Reason code. Anybody have some clue how to find out where the problem is?

kCtiProviderOpenFailure - CTI application failed to open provider

CTIconnectionId:4

Login User Id:callrec

Reason code.:-1932787595

IPAddress:10.6.2.52

App ID:Cisco CTIManager

Cluster ID:StandAloneCluster

Node ID:CMVM50

Thank you

Michal

  • IP Telephony
6 REPLIES
Silver

Re: Unknown Reason code - CTI application failed to open provide

Did you associate the CTI-RP with your JTAPI user? also try restarting the CTI Manager.

New Member

Re: Unknown Reason code - CTI application failed to open provide

There is no CTI-RP. Application observes several IP phones, these are associated with the JTAPI user. I tried to restart CTI Manager several times, but it did not help.

Gold

Re: Unknown Reason code - CTI application failed to open provide

The user that was created, is it an Application User or End User. This should be an Application user.

New Member

Re: Unknown Reason code - CTI application failed to open provide

Well, I tried both, but I am still getting the same error. Which is strange, I think... :-(

Re: Unknown Reason code - CTI application failed to open provide

Hi,

Does the user have the proper settings to use CTI? The user must be in the User Group "CTI enabled".

/Martin

New Member

Re: Unknown Reason code - CTI application failed to open provide

Yes, everything is set up correctly. We have another installations which work perfectly. But this one does not. I think the Reason code description could help us to find out the source of the problem...

502
Views
0
Helpful
6
Replies