Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

using correct cptone locale but not hearing the correct tone

Hello,

I have configured my 3845 voice gateway (using IOS c3845-ipvoicek9-mz.124-23.bin) with the correct cptone locale.  My device is located in the Philippines so I used "cptone PH".  However, I am not hearing the correct tone.

Any idea where the problem is?

Thank you.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Gold

Re: using correct cptone locale but not hearing the correct tone

Also it happens that in the same country different tones are used, or are sometime changed.

Please remember to rate useful posts clicking the stars below.

4 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: using correct cptone locale but not hearing the correct tone

cptone can be wrong.

Use instead a custom cptone.

New Member

Re: using correct cptone locale but not hearing the correct tone

thank you... i tried using "cptone C1" and "cptone C2" and now i'm hearing the ringtone... but my question is, why "cptone PH" is not producing the correct tone?  is this an IOS bug?

Hall of Fame Super Gold

Re: using correct cptone locale but not hearing the correct tone

Also it happens that in the same country different tones are used, or are sometime changed.

Please remember to rate useful posts clicking the stars below.

New Member

Re: using correct cptone locale but not hearing the correct tone

thank you

583
Views
0
Helpful
4
Replies