Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

CJ4Win - v10.5.1 - Random users show offline, but communicate just fine (sometimes)

Ever since upgrading to Jabber 10.5 (and CUPS v10.5 after that), some (quite a few) users show up as offline even though they are signed in and functioning fine. We've checked firewall settings, changing how they log in and reviewing account setup, but everything seems fine. Looking at their profile in Jabber (Right-click > View Profile) the offline accounts look identical to online accounts. Look at "jabberofflineexample_a.png" for what it looks like from Person A's chat window.

Bug in Jabber or....?

Everyone's tags (1)
5 REPLIES
Community Member

Hey Red, I'm running Jabber

Hey Red,

 

I'm running Jabber 10.5.0 and having this issue too, just wondering if you had any luck with the issue.

 

Thanks,

 

Liam

Community Member

Same here guys.  Waiting to

Same here guys.  Waiting to see if anyone has made any head way.

Community Member

TAC could never really figure

TAC could never really figure it out. To work around it for the users showing up offline, you have to manually set their Presence server back to their primary one.

https://cucm/ccmadmin/presenceUserAssignmentFindList.do

Community Member

Did you get a resolution to

Did you get a resolution to this issue?  we are experiencing the same behavior.

Community Member

We have the same problem on

We have the same problem on our environment.

Jabber 11.0.1

CUCM 10.5.2.12900-14

 

161
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content