Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

jabber secure connect is not working

Hi,

I set up Anyconnect on ASA5520 and  enabled secure connect in CUCM.

I did everything as written in jabber for android administration guide and end user guide.

But when secure connect configured on my mobile, secure connect entry never created even though I entered all correct parameters such as gateway address, authentication group, username and password.

ASA log says:

SVC message: 16/NOTICE: The user has requested to disconnect the connection.

SVC closing connection: User Requested.

WebVPN session terminated: User Requested.

I succeeded in connecting via Anyconnect app on iPhone.

So I believe Anyconnect Vpn connection has no problem. License checked.

Anybody succeeded in implementing secure connect using AAA authentication?

Sent from Cisco Technical Support iPad App

3 REPLIES
Cisco Employee

jabber secure connect is not working

To isolate the issue, please check if Jabber works without ASA from inside using Wi-fi. If it does work, may be benefitial to re-post this question on the AAA /VPN/firewall side of the forum..

Thanks

New Member

jabber secure connect is not working

I have the same issue; I fill in all the settings in Jabber, but after the wizard finishes, no connections show. Jabber does work on our internal WiFi, as well as through AnyConnect VPN on my Android phone. So the issue really seems to lay in my Jabber for Android.

Any thoughts?

New Member

jabber secure connect is not working

Please see the video on how to configure the ASA to support Secure Connect: 

https://supportforums.cisco.com/videos/3880 .

1483
Views
0
Helpful
3
Replies