Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Jabber won't ring on incoming calls

Hi Folks,

I recently installed two VCS servers (one control and one edge). Jabber will register on the CUCM and the CUP server, I can place calls, I can see my colleague presence, I can reach my voicemail, everything is almost perfect, but my jabber clients (tested on iPhone and on MAC OSX) won't ring when there is an incoming calls. 

For example, my colleague on 204 calls me on 201, in the Jabber client, I can see that her phone is busy, but I will only receive the call on my Desktop phone.

I had a look at the firewall and don't see any blocked stuff on it.

Any idea?

Thanks.

Fred

Everyone's tags (3)
7 REPLIES
Cisco Employee

Do you see the call being

Do you see the call being extended to Jabber on the CUCM traces?

HTH

java

if this helps, please rate

www.cisco.com/go/pdi
New Member

Any news on this? I have the

Any news on this? I have the exact same problem. TAC hasn't been able to solve it, there's been 1 month without solution.

New Member

i have this problem when my

i have this problem when my jabber is connected via Anyconnect thru ASA only. But i dont experience this inside the LAN. Have you associated a Primary Phone to the Jabber device? You have to associate that for every Jabber device and also the user ID. Do you have the same CSS / Partition on the primary phone and the Jabber device?

New Member

Actually, our problem was

Actually, our problem was bound to a wrong DNS configuration. We corrected and now Jabber rings.

New Member

Hi, Can you tell me what the

Hi,

 

Can you tell me what the DNS issue was? I have run into the same problem I think. I am using split DNS. Jabber registers fine, but won't ring on an internal call on the jabber app

 

Thanks,
Derek

New Member

Hi! I once had the same

Hi!

 

I once had the same problem, only to find out DND on my BOT jabber profile was ticked.

 

Regards

Tshepo

New Member

Thanks, this just solved a

Thanks, this just solved a few random issues for some of my user's clients. 

1921
Views
10
Helpful
7
Replies
CreatePlease to create content