Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

10gb wan link fails between 2 VSS switches. (sup720-2t ).

I have 2 sets of VSS switches in 2 data centres, and have 2 10GB links between the 2 locations. If I connect either 1 or both of the links between the 2 VSS systems the link connects and shows on the switches as up. I see the cdp relationship work, but I cannot ping the other end of the link, and my eigrp neighbour relationship does not establish.

If I connect these two links to a non VSS system at one end both come up and ip flows correctly. This is done using the same fibres and optics so that hardware is proved.

Have tried ports on the sup720-2t, the 6708 10 gb card.

Any thoughts would be received with thanks

Sent from Cisco Technical Support iPad App

2 REPLIES
VIP Super Bronze

Re: 10gb wan link fails between 2 VSS switches. (sup720-2t ).

Hi,

The links connecting 2 VSS sets should be fully meshed (4 links) using one portchannel

Is this your setup?

HTH

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

New Member

Re: 10gb wan link fails between 2 VSS switches. (sup720-2t ).

Sorry, I didn't make itclearer. I have two complete and working VSS systems, all with the meshed 10gb links for the virtual port channels.

This is a link between the two sets, and if the links would come up would also be a meshed link. So this is just a normal link between two switches.

Martin

Sent from Cisco Technical Support iPad App

277
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content