Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

1700 router problem

Hi all

When i configuer my 1721 router, I got this error when I configuerd Ethernet interfaces please help :-

*Mar 1 03:03:25.927: %PQUICC_ETHER-1-LOSTCARR: Unit 0, lost carrier. Transceive

r problem?

4 REPLIES
VIP Purple

Re: 1700 router problem

Hello Ahmed,

this is not really an error, it just tells you that there is nothing physically connected to your Ethernet interface. As soon as you connect another device to that Ethernet interface, the message will disappear. You can also get rid of it by configuring the interface with the 'loopback' interface command, which puts the interface into up/up status...

HTH,

GP

New Member

Re: 1700 router problem

Hello GP

I don't know how thank you, but realy thanks a lot, this gift for you, please visit this site and may you read this article

http://discover.islamway.com/articles.php?article_id=20

Ahmed

Re: 1700 router problem

Hi,

this is because that your ethernet cable is unplugged & thatz the reason you get this message. try connecting this ethernet cable on to the router.

hope this helps.

rate this post if cleared.

Silver

Re: 1700 router problem

Hi ,

The error message, %PQUICC_ETHER-1-LOSTCARR - means that the Ethernet 10BASE-T cable is unplugged, so it is better to check if the cable was loosened or is unplugged.

***** Recommended Action:Reconnect the 10BASE-T Ethernet cable.If the cable is not unplugged might i suggest that you check the integrity of your cables.Means check whether cable is plugged in the correct interface or not.

hope it helps you.

Thanks,

satish

232
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content