Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

3750 Port-Chanel with C2960S FlexStack i have problem config

I have two 3750 as core switch (no Stack)  and two C2960S FlexStack , I config Etherchanel between 3750 (both Po6) and C2960S (Po1,Po2), I use protocol lacp 

I "Show Etherchanel Sum"

C2960S 

Po1                  Gi1/0/25 (P),Gi1/0/26 (D)

Po2                  Gi2/0/49 (P),Gi2/0/50 (D)

 

3750 (Swtich1)

Po6                 Gi1/0/9 (P),Gi1/0/10 (D)

 

3750 (Switch2)

Po6                 Gi1/0/9 (P),Gi1/0/10 (D)

 

in show command can use 1 port and down 1 port 

can help me ?

 

regards

myfeel

 

 

 

 

3 REPLIES

Post the config of each

Post the config of each interface and also the config of your port channel

New Member

Hi Micahel 3750 (Switch1)

Hi Micahel

 

3750 (Switch1) config interface

interface Port-channel6
 switchport trunk encapsulation dot1q
 switchport mode trunk

!

interface GigabitEthernet1/0/9
 switchport trunk encapsulation dot1q
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 6 mode active
!
interface GigabitEthernet1/0/10
 switchport trunk encapsulation dot1q
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 6 mode active

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3750 (Switch2) config interface

interface Port-channel6
 switchport trunk encapsulation dot1q
 switchport mode trunk

!

interface GigabitEthernet1/0/9
 switchport trunk encapsulation dot1q
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 6 mode active
!
interface GigabitEthernet1/0/10
 switchport trunk encapsulation dot1q
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 6 mode active

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

c2960S config interface

interface Port-channel1
 switchport mode trunk
!
interface Port-channel2
 switchport mode trunk

!

interface GigabitEthernet1/0/25
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 1 mode passive
!
interface GigabitEthernet1/0/26
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 1 mode passive

interface GigabitEthernet2/0/49
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 2 mode passive
!
interface GigabitEthernet2/0/50
 switchport mode trunk
 channel-protocol lacp
 channel-group 2 mode passive

 

 

Try removing channel-protocol

Try removing channel-protocol lacp from your interface configs and see if that helps.

51
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content