Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Autonomous access point

Hi,

Can someone help me urgently

AP(it's 1130AG) is not pinging from access switch even it's formed neigbhourship

when i issued the command "Sh cdp nei" it's showing on my access switch but not pining from switch

i checked vlan and ports status everything is fine.

please helpme urgently

im on production......                  

Everyone's tags (4)
8 REPLIES

Autonomous access point

Can you post the config of the AP? Has it ever worked or is this a new install?

HTH, John *** Please rate all useful posts ***
Community Member

Autonomous access point

Yes,this is new install

Autonomous access point

We can't help you if you don't tell us addressing information, configurations, etc...CDP is a l2 protocol which only tells us that that part is working. Other than that everything would be purely a guess. Again, can you post the config of the AP?

HTH, John *** Please rate all useful posts ***
Bronze

Autonomous access point

Can you ping the AP from anywhere else?

What is the switch port config for the AP?

Is this a good vlan with dhcp or does that AP have a static IP?

Ven

Ven Taylor

Autonomous access point

Try to issue

show cdp nei detail

share this info and the trunk config (uplink)

Alessio

Community Member

Autonomous access point

Hi All,

issue has been resolved

we forgot  the comman "default-gateway" in AP..now it's working

thank you all for quick response

Bronze

Autonomous access point

It's always the little things...

Ven Taylor

Autonomous access point

Hello,

FYI

Here is the installation and Troubleshooting guide for 1250 Series Autonomous Access Points:

http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/access_point/1250/installation/guide/125h_c3.html#wp1015872

363
Views
0
Helpful
8
Replies
CreatePlease to create content