Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

C3KX-NM-10G not recognizing 10G port connections

I have a WS-C3750X-48T-S switch with module C3KX-NM-10G installed.  In slots 2 and 4 I have 2 twinax cables running for 10g port connection. When I check the connections the switch does not recognize the 2 as connected, here is the interface status:

Gi1/1/1   UNUSED             disabled            auto   auto Not Present

Gi1/1/2   UNUSED             disabled            auto   auto unknown

Gi1/1/3   UNUSED             disabled            auto   auto Not Present

Gi1/1/4   UNUSED             disabled            auto   auto unknown

Te1/1/1   UNUSED             notconnect        full     10G Not Present

Te1/1/2   UNUSED             disabled            full     10G Not Present

Does anyone have a clue whether it maybe a configuration issue or perhaps it maybe a physical issue?

Switch model: WS-C3750X-48T-S

Module: C3KX-NM-10G

Transceiver: Panduit Corp - PSF1PXA2MBL

Thanks,

Tom J Ngo

Everyone's tags (1)
5 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

Re: C3KX-NM-10G not recognizing 10G port connections

Your switch is not recognizing the 3rd party transceiver. You may be able to work around with "service unsupported transceiver" command. Using a compatible Cisco transceiver would work.

Sent from Cisco Technical Support iPad App

New Member

Re: C3KX-NM-10G not recognizing 10G port connections

I ran the command and the same interface status shows up. I don't even get an error message about the 3rd party SFP in the first place for me to bypass the unsupported transceiver.

New Member

Re: C3KX-NM-10G not recognizing 10G port connections

So the problem had nothing to do with the physical connections. I changed the switchport mode from access to trunk link and now everything is connected.

New Member

Im running into this same

Im running into this same issue.

Switch model: WS-C3750X-48T-S

Module: C3KX-NM-10G

What version of IOS are you running?

New Member

Also the Panduit cable I am

Also the Panduit cable I am using is PSF1PXA3MBU, not sure if that makes a difference

282
Views
0
Helpful
5
Replies