Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Catalyst 3560 Problems

Hi Every body.


I have a Cisco Catalyst 3560 and it has a power suply crash. It was fixed and now it has another problem: When I turn on the switch, it's appear with this message:

POST: PortASIC CAM Subsystem Tests : Begin

ram_access_test Failed. ASIC: 0, offset: 98809, (wr, rd) = (0x00000000, 0x00020000)

Extended SSRAM Test Failed

POST: POST Failed

POST: PortASIC CAM Subsystem Tests : End, Status Failed

POST: CAM test failed

POST Failed: disabling stack links and shutting down SDP

driver class subsystem initialization failed

After that, it's rebooted itself every time.

Someone can tell me if this problem has solution?

Thanks a lot.

Francisco Velasco.

4 REPLIES
VIP Super Bronze

Re: Catalyst 3560 Problems

Hi Francisco,

Seems like hardware issue, possible bad DRAM (memory). If you have a service contract with Cisco open a TAC case to RMA it.

HTH

Reza

New Member

Re: Catalyst 3560 Problems

Ops Mr. Sharifi. t the begining I was thinking in that, but I was waiting for the expert's opinion, in fact, I had a little hope.

I appreciate your help.

Thans a lot.

Francisco Velasco

New Member

Re: Catalyst 3560 Problems

Hi Rojas,

I checked the error message and found that it indicates a hardware failure in the POST testing.

Please go ahead and get the switch repalced it may be due to the power supply failure whjich hva caused the failure.

I hope it helps!!

Rahul

New Member

Re: Catalyst 3560 Problems

Ops Rahul, bad news.

At  the begining I was thinking in that, but I was waiting for the expert's  opinion, in fact, I had a little hope.

I appreciate your help.

Thans a lot.

Francisco  Velasco

750
Views
0
Helpful
4
Replies