Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Catalyst 3850 - Show Power Inline command doesn't show the 1100WAC Power Supply

Hi,

 

I have a stack of 4 WS-C3850-24P switches with data and powerstack cables connected. One of the switches has an additional 1100WAC Power Supply in slot B.

When I do a "show env power all" I can see the 5 power supplies:

sh env power all
SW  PID                 Serial#     Status           Sys Pwr  PoE Pwr  Watts
--  ------------------  ----------  ---------------  -------  -------  -----
1A  PWR-C1-715WAC       LIT17320CEB  OK              Good     Good     715
1B  Not Present      
2A  PWR-C1-715WAC       LIT17320B7Q  OK              Good     Good     715
2B  PWR-C1-1100WAC      LIT17320QUK  OK              Good     Good     1100
3A  PWR-C1-715WAC       DCB1734G15J  OK              Good     Good     715
3B  Not Present      
4A  PWR-C1-715WAC       DCB1734G14A  OK              Good     Good     715
4B  Not Present

When I do a "show power inline", it only shows the 715WAC power supplies in slot A of each stack member:

sh pow inline

Module   Available     Used     Remaining
          (Watts)     (Watts)    (Watts)
------   ---------   --------   ---------
1           720.0      190.2       529.8
2           720.0      238.2       481.8
3           720.0      214.2       505.8
4           720.0      132.0       588.0

 

Any idea how this come ?

1 REPLY
Hall of Fame Super Gold

Maybe it's not powered up?

Maybe it's not powered up?

1197
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content