Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

CE500 problem

Hi everyone

I have problem with my catalyst express 500 switch. it work one day ok, but the second day it very very slow down link. i do restart ce500 and it again work well one day but second slow down link and so on....

on gigabit port i have connect server with gigabit NIC, and on 100 mbps port connect hosts and router....

anyone know where problem can be?

5 REPLIES
Community Member

Re: CE500 problem

anyone please???

Bronze

Re: CE500 problem

hey,

having the same issue with the same configuarion. actually going to check it out today. i have another switch deployed and that works fine. the difference is the smartport roles. the one that is working has roles defined and the one that is not doesnt. going to apply the smartpot roles and see if that changes anything

Community Member

Re: CE500 problem

ok.

I have smartport rols. On router port role is Router, on pc ports role si desktop, and on server port role was server but i change it to other, becouse it was make a big problem to me.

Now i work fine from time to time, but after some time it froze.

Community Member

Re: CE500 problem

hello.

Does anyone have idea how to solve this problem?

pls

Community Member

Re: CE500 problem

Hello.

I got this 2 notifications from switch.

5-Notification

Port Fa3: This port is blocked by Spanning Tree Protocol (STP).

Jul 10, 2007 13:50:50

5-Notification

Port Fa17: This port is blocked by Spanning Tree Protocol (STP).

Jul 10, 2007 13:58:54

I am little confused becouse i have only one switch and it notify me about switching loop.

does anyone know how to solve this problem???

361
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content