Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
th
Community Member

Dashboard: Switch Web Interface

Hi! I have a Catalyst 2960 series Switch. It is nothing wrong with the Switch. However when i type in the ip-adress of the Switch in IE (http://xx). And select Dashboard. The Switch Health displays 0% on "Bandwidth Used" and 0% "Packet Error". The Fan and Temp is ok.

any suggestions what I need to do/ configure to see the Bandwidth used on the Switch in IE?

4 REPLIES

Re: Dashboard: Switch Web Interface

Hi! I have a Catalyst 2960 series Switch. It is nothing wrong with the Switch. However when i type in the ip-adress of the Switch in IE (http://xx). And select Dashboard. The Switch Health displays 0% on "Bandwidth Used" and 0% "Packet Error". The Fan and Temp is ok.

any suggestions what I need to do/ configure to see the Bandwidth used on the Switch in IE?

Hi,

Is the switch is in production network and host are connected with switch ports.If not then connect a PC and for testing purpose just ping the switch ip address then see any bandwidth % is increasing or not.

HTH

Ganesh.H

th
Community Member

Re: Dashboard: Switch Web Interface

Yes, the Switch is in a production network with hosts connectetd to switchports..

Community Member

Re: Dashboard: Switch Web Interface

I've the same problem  on dashboard  0% on "Bandwidth Used" and 0% "Packet Error

Community Member

Re: Dashboard: Switch Web Interface

Yeah, i have a number of switches that only the fan information shows.

This would be a great answer to get a hold of.  While I understand most of the information will not get me an answer to what may be going on, but it sure could help me point in the right direction a bit quicker.

Let's hope this one gets answered but until then, I will continue to look for another thread that may answer this.

Dan

975
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content