Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k

Dear friends i have a issue with cisco 1200 acess point ,autonomous access point

whenever i connect the access point in the network i could not connect the access point using the GUI interface,but when i connect the access point using the cable from my pc direct to access point i can easily connect using GUI ,

So please can some one help me in this regard i have this issue ,i am not getting solution,.

for the reference i am also copying the run config from my access point.

version 12.4

no service pad

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

service password-encryption

!

hostname ap

!

logging rate-limit console 9

enable secret 5 $1$2ggM$rSKvqdqz2qCnaAMK1rGcB.

enable password 7 094F471A1A0A

!

no aaa new-model

!

!

dot11 syslog

!

dot11 ssid tadrees-ap2

   vlan 2

   authentication open

   guest-mode

!

dot11 network-map

!

!

username Cisco password 7 072C285F4D06

username admin password 7 14141B180F0B

!

!

bridge irb

!

!

interface Dot11Radio0

no ip address

no ip route-cache

!

encryption vlan 2 key 1 size 40bit 7 E087398FE03F transmit-key

encryption vlan 2 mode wep mandatory

!

ssid tadrees-ap2

!

antenna gain 0

station-role root

bridge-group 1

bridge-group 1 subscriber-loop-control

bridge-group 1 block-unknown-source

no bridge-group 1 source-learning

no bridge-group 1 unicast-flooding

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface Dot11Radio0.2

encapsulation dot1Q 2

no ip route-cache

bridge-group 2

bridge-group 2 subscriber-loop-control

bridge-group 2 block-unknown-source

no bridge-group 2 source-learning

no bridge-group 2 unicast-flooding

bridge-group 2 spanning-disabled

!

interface Dot11Radio1

no ip address

no ip route-cache

shutdown

!

encryption vlan 2 key 1 size 40bit 7 A782F312341F transmit-key

encryption vlan 2 mode wep mandatory

!

ssid tadrees-ap2

!

antenna gain 0

no dfs band block

channel dfs

station-role root

bridge-group 1

bridge-group 1 subscriber-loop-control

bridge-group 1 block-unknown-source

no bridge-group 1 source-learning

no bridge-group 1 unicast-flooding

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface Dot11Radio1.2

encapsulation dot1Q 2

no ip route-cache

bridge-group 2

bridge-group 2 subscriber-loop-control

bridge-group 2 block-unknown-source

no bridge-group 2 source-learning

no bridge-group 2 unicast-flooding

bridge-group 2 spanning-disabled

!

interface GigabitEthernet0

no ip address

no ip route-cache

duplex auto

speed auto

no keepalive

bridge-group 1

no bridge-group 1 source-learning

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface GigabitEthernet0.2

encapsulation dot1Q 2

no ip route-cache

bridge-group 2

no bridge-group 2 source-learning

bridge-group 2 spanning-disabled

!

interface BVI1

ip address 10.10.2.12 255.255.255.0

no ip route-cache

!

ip default-gateway 10.10.2.200

ip http server

no ip http secure-server

ip http help-path http://www.cisco.com/warp/public/779/smbiz/prodconfig/help/eag

bridge 1 route ip

!

!

!

line con 0

line vty 0 4

login local

!

end

6 REPLIES
VIP Purple

Dear friends i have a issue with cisco 1200 acess point ,autonom

HI Mohammed,

Please follow this config and check it.

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk722/tk809/technologies_configuration_example09186a008055c39a.shtml

Regards

Hope it helps.

Dear friends i have a issue with cisco 1200 acess point ,autonom

hi sandeep if you read what i mention above in my discussion ,i configure everything,when i connect pc directly to access point i can access gui,but when i connect access point in the network and try to connect using gui from pc i cannot,

and i can even ping the access point but i cant access the access point using gui .

VIP Purple

Dear friends i have a issue with cisco 1200 acess point ,autonom

What version of IOS  u have on AP??

Regards

Dear friends i have a issue with cisco 1200 acess point ,autonom

version 12.4

Silver

Dear friends i have a issue with cisco 1200 acess point ,autonom

Hi,

What is the configuration of the switch port the access point is connected to? Is it an access port or trunk port?

Thanks

John

Dear friends i have a issue with cisco 1200 acess point ,autonom

dear john,

please if you dont mind can you explain me what if configured trunk port,or access port ,that will playe role in  access the gui interface for the access point .

207
Views
0
Helpful
6
Replies
CreatePlease to create content