Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Edge switch probs

Hi all,

This is regading edge Switch(Model 3560 PoE ),Right now we have project which is running around 300 access point in the N/W,Day by day we are adding the new access point to N/W,But from 2 days b4 we have started facing probs adding access point to N/W,Pls find the attachmnet of switch tech-support file,whih shows the access point is connectd to Edge switch as well as VLAN Database,We have got 2 VLAN for managing the access point VLAN ID is 254&253,The access point which is belongs to 253 is able to discover the same in WISM(Wireless controller),But the access point which is belong to 254 vlan is not able to communicate with WISM,We tried to reset the access point ,even after we are not able to get the same in WISM also we have tried the same connecting to CORE directly,and we are able to get the discover the same in WISM.We have DHCP running in core for the access point to communicate with WISM on the first time.After that we are assiging the IP staticaly..And other application which is running in the Edge switch are working fine(IP-Tel,IPTV),we have rewrie the config the swtech alos,even that its nt gettg communcate.

Any suggestion will be g8 for me..

Regds

Saji K.S

1 REPLY
New Member

Re: Edge switch probs

Hi all,

Can I have suggestions on this ?

Regds

Saji k

139
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content