Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

Gigabit Copper Transceiver error in Cisco 4500x

Hi.. Anybody experience an error in gigabit copper transceiver? We have 2 4500x switch that is configured in VSS. in each switch we have 16ports 1gbe copper module, we want to test HA of the device so we restart 1 4500x switch but when it boots up, there are ports that didn't power up and every time we reboot the same switch, there are random ports that won't power up but when we manually change the transceiver of the other ports, it will power up. there's also no error when we check the logs. Asking for any help. I'm really not sure if its a transceiver problem. thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Gold

Could you try XE version 3.5

Could you try XE version 3.5.3E and see if there are improvements?

4 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Sounds like a bug.  What IOS

Sounds like a bug. 

 

What IOS version and what kind of transceivers?

New Member

Hi Leo thanks for your reply,

Hi Leo thanks for your reply, IOS-XE software version is 03.05.00.E. The transceiver that we used is 1gbe copper SFP transceiver.

Hall of Fame Super Gold

Could you try XE version 3.5

Could you try XE version 3.5.3E and see if there are improvements?

New Member

Ok. I will try to upgrade the

Ok. I will try to upgrade the IOS. will get back to you as soon as possible. thanks

113
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content