Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

IP accounting not working on sup 720-10GE but working on 720-3b (same config)

Hi all,

I'm having a strange issue and I need some of your opinions on this.

I have 2 6504 swtiches, this have the same configuration, modules and IOS version. (I have attached show ver of the two).

I configured "ip accounting output packets" on an interface tunnel on both switches. When I run "show ip accounting" in switch1 I can see all the flows on this inteface, but when I run it on switch2 I don't see any flows, like if accounting was not running. I'm sure that this interface have traffic.

I know that in some cases ip accountig will not show any output if all the packet process is done in PFC. But, switch1 with the same config and modules show the output and switch 2 doesn't.

The only difference in this devices is that the supervisor in switch one is a: SUP720-3B and in switch two is a: 720 10GE (Active)    VS-S720-10G.

Here are the show modules:

Switch1:

Mod Ports Card Type                              Model              Serial No.
--- ----- -------------------------------------- ------------------ -----------
  1    2  Supervisor Engine 720 (Active)         WS-SUP720-3B       SAL1252DXR8
  2   24  CEF720 24 port 1000mb SFP              WS-X6724-SFP       SAL1302G13B
  4    0  2-subslot Services SPA Carrier-400     7600-SSC-400       JAE1241WZFY

Mod MAC addresses                       Hw    Fw           Sw           Status
--- ---------------------------------- ------ ------------ ------------ -------
  1  001a.a22d.63e8 to 001a.a22d.63eb   5.7   8.5(2)       12.2(33)SXH6 Ok
  2  0024.14d7.ba54 to 0024.14d7.ba6b   3.3   12.2(18r)S1  12.2(33)SXH6 Ok
  4  001c.5859.ba40 to 001c.5859.ba7f   2.0   12.2(33)SXH6 12.2(33)SXH6 Ok

Mod  Sub-Module                  Model              Serial       Hw     Status
---- --------------------------- ------------------ ----------- ------- -------
  1  Policy Feature Card 3       WS-F6K-PFC3B       SAL1251DH7U  2.4    Ok
  1  MSFC3 Daughterboard         WS-SUP720          SAL1251DJ4H  3.2    Ok
  2  Centralized Forwarding Card WS-F6700-CFC       SAL1301FEDR  4.1    Ok
4/0 2 Gbps IPSec SPA            SPA-IPSEC-2G       JAE12513VLZ  2.0    Ok

Switch 2:

Mod Ports Card Type                              Model              Serial No.
--- ----- -------------------------------------- ------------------ -----------
  1    5  Supervisor Engine 720 10GE (Active)    VS-S720-10G        SAL1301FKVD
  2   24  CEF720 24 port 1000mb SFP              WS-X6724-SFP       SAL1302FVLF
  4    0  2-subslot Services SPA Carrier-400     7600-SSC-400       JAE1228OOP9

Mod MAC addresses                       Hw    Fw           Sw           Status
--- ---------------------------------- ------ ------------ ------------ -------
  1  001e.4af8.b0e0 to 001e.4af8.b0e7   2.1   8.5(2)       12.2(33)SXH6 Ok
  2  0024.973b.1c2c to 0024.973b.1c43   3.3   12.2(18r)S1  12.2(33)SXH6 Ok
  4  001e.13e3.8e30 to 001e.13e3.8e6f   2.0   12.2(33)SXH6 12.2(33)SXH6 Ok

Mod  Sub-Module                  Model              Serial       Hw     Status
---- --------------------------- ------------------ ----------- ------- -------
  1  Policy Feature Card 3       VS-F6K-PFC3C       SAL1302FNV1  1.0    Ok
  1  MSFC3 Daughterboard         VS-F6K-MSFC3       SAL1301FFTN  1.0    Ok
  2  Centralized Forwarding Card WS-F6700-CFC       SAL1252ENAK  4.1    Ok
4/0 2 Gbps IPSec SPA            SPA-IPSEC-2G       JAE1216F31T  2.0    Ok

Do anyone know if ip accounting is no longer supported in the VS-S720-10G? Could this be an architecture issue?

Do anyone know if a SPA-IPSEC-2G would behave diferently whit a 720-3B or a 10ge?

Why could IP accounting will work in one supervisor and not in the other with the same IOS verions and same config?

I know that I have a lot of questions, but my only consern is why this work in one sup and not in the other

I thank you in advace for all your time and help!!!

Ramón

641
Views
0
Helpful
0
Replies