Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

IPSLA (Testing Jitter/Delay/Frame-Relay)

hey guys, testing my network using IPSLA but its strange how when i connect a router to the network and input the IPSLA commands it says it fails everytime? Im a student doing my project btw and am unsure why its not sending through the network. I have connectivity and can ping across the entire network. the commands i used were -

ip sla monitor 12

type jitter dest-ipaddr
192.168.0.10 dest-port 5060

frequency 300

exit

ip sla monitor schedule 12 start-time now live forever

then when i use the statistics command to show the output it says failed :S am i missing a step somewhere, or do i have to advertise the router in my network? im very confused :/

 

 

 

Everyone's tags (5)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Bronze

Could you include the config

Could you include the config for the IP SLA receiver as well if you have it configured?

Excellent reading on the topic: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipsla/configuration/15-mt/sla-15-mt-book/sla_udp_jitter.html

- Be sure to rate all helpful posts
2 REPLIES
Bronze

Could you include the config

Could you include the config for the IP SLA receiver as well if you have it configured?

Excellent reading on the topic: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipsla/configuration/15-mt/sla-15-mt-book/sla_udp_jitter.html

- Be sure to rate all helpful posts
New Member

Thank you for your reply, i

Thank you for your reply, i read up and have it all working now! The problem was in the Receiver not being able to connect past its gateway. Thanks again!

302
Views
0
Helpful
2
Replies