Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Latency issue

I am getting the below output while pinging remote IP

distribution-1#

Protocol [ip]:

Target IP address: 172.28.9.254

Repeat count [5]: 1000

Datagram size [100]:

Timeout in seconds [2]:

Extended commands [n]: y

Source address or interface: vlan255

Type of service [0]:

Set DF bit in IP header? [no]: y

Validate reply data? [no]:

Data pattern [0xABCD]:

Loose, Strict, Record, Timestamp, Verbose[none]:

Sweep range of sizes [n]:

Type escape sequence to abort.

Sending 1000, 100-byte ICMP Echos to 172.28.9.254, timeout is 2 seconds:

!.!U!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.

!.!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!U!.!U!.!U!.

!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U

!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U

!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!.!.!U!.!.!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.

!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!U

!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!.!U!.!U!.!.

!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!.!U!.!.!.!.!.

!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!U!.!U!.

!.!.!.!.!.!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!U!.!.!U

!.!U!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!U!.!.!.!.!U!.!U!.!.!U!.!.!U!.!U!.!.

!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!.!U!.!U

!.!.!.!.!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!U

!.!U!.!.!.!.!.!U!.!U!.!U!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!.!.!U!.!.!U!.!U!.!.!U!.!.

!.!U!.!.!U!.!U!.!U!.

Success rate is 50 percent (500/1000), round-trip min/avg/max = 4/6/120 ms

distribution-1#

Please help

2 REPLIES

Re: Latency issue

How are you conected to the remote site ?

New Member

Re: Latency issue

I am connected to the remote sites by 2 lease lines.

108
Views
0
Helpful
2
Replies