Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

NAM booting from maintenance image

Hi everybody,

I have a NAM in a 6509-E chassis with sup720, and always I reset this module it boots with its maintenance image instead of with its application image. The only way I have managed to boot the NAM with application image is with the command "hw-module module <slot> reset hdd:1". But, if I reset it without "hdd:1" argument (by default) or I reload it, the NAM boots again with maintnance image.

What can I do to set application image as the default image?

Thanks in advanced and best regards,

Luis

2 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

Re: NAM booting from maintenance image

Hello Luis,

according to documentation the correct way to do it is the one you are already using

To reset the module and boot the NAM in the application image, use the hw-module module slot reset hdd:1 [mem-test-full] command from the Cisco IOS CLI prompt.

see

http://www.cisco.com/en/US/docs/interfaces_modules/services_modules/nam/nam_3_5/ICN/advcfg.html#wp1035484

Be aware that the NAM is a linux appliance so the bootvar might not apply to it.

Hope to help

Giuseppe

New Member

Re: NAM booting from maintenance image

I hardcoded the hdd:1 into the config of the 6500:

boot device module hdd:1

Now the default reset command works.

Thanks

169
Views
0
Helpful
2
Replies