Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

NM-16esw-1g-pwr not working

Maybe someone can help me here.

I have a 2811 router with the 16 port POE etherswitch that has the gig port.

I appear to have the correct power supply as that was how it was ordered and I show 160 Watts available. Problem is, the fast ethernet ports do not show up in sho ver or in the config. If I plug something into one of them I get a link light. The Gig port shows up. I have an advanced IP services with K9 feature set. Any ideas.....I have more than one router with the same issue as all were ordered new the same way. Any suggestions?

8 REPLIES
Purple

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

When you do a "show interface status" you don't see anything? Remember this is a separate switchcard . You configure this as you would a L3 switch with SVI's and L2 vlans .

New Member

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

nothing concerning the fast ethernet switchports shows up anywhere

Hall of Fame Super Bronze

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

Can you provide the Network Module part number and IOS version running in the router?

I didn't get any hit on that module you posted here from this URL

http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps259/product_data_sheet09186a00801aca3e.html

Searched on google and came up with the EOL page:

http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps5854/eol_c51_483350.html

__

Edison.

New Member

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

NM-16ESW-PWR-1GIG=

and I think it is running 12.4 11T

I am not in front of it at the moment

Hall of Fame Super Bronze

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

For that module to power up, you need the PWR-2811-AC-IP installed.

HTH,

__

Edison.

New Member

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

That part number is on the order and it looks like the module receives power. I do not know how to tell if that module is actually installed in the router. The show power command is available and it does show 160 Watts of power available. I can plug devices into the ports and get a link light. The problem is there are not ports except the gig port showing up int the config or in the hardware list when you do a show ver or a show hardware.

Hall of Fame Super Bronze

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

The IOS you've mentioned does support the module in question. I believe the best approach will be opening a TAC case so they can further troubleshoot this problem.

Good luck

__

Edison.

New Member

Re: NM-16esw-1g-pwr not working

NM-16ESW-PWR-1GIG=

and I think it is running 12.4 11T

I am not in front of it at the moment

254
Views
0
Helpful
8
Replies
CreatePlease to create content