Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Overrun errors on Etherchannel Interfaces

I have a problem with overruns on my Portchannel to a VMWare ESX-Server. Does anybody has an idea from what this can come?

I had pauseoutputs on another interface, and since i activated Flowcontrol, its good. I tried this here too, but still same

Hardware is a cisco 6506 with sup70 and on the 6548-GE-TX Module are the errors

Thanks in advance

5 REPLIES
New Member

Re: Overrun errors on Etherchannel Interfaces

As far as my views are concerned it can be due to overutilization on the the channel interface or the buffer may be full.Still i am trying to find out the exact cause.

Regards

Ashish

New Member

Re: Overrun errors on Etherchannel Interfaces

I just found on the Cisco page a link where its written that the Module WS-X6548-GE-TX is recommended not for Etherchannels. Can this be the reason why i have that much overruns?

http://www.cisco.com/warp/public/473/193.html#ASIC

Purple

Re: Overrun errors on Etherchannel Interfaces

Thats certainly interesting , will have keep that in the back of the brain as we have some of these cards in our environment .

Silver

Re: Overrun errors on Etherchannel Interfaces

I noticed the same overruns and got stuck in my search for information.

Here is my initial post on the matter:

http://forum.cisco.com/eforum/servlet/NetProf?page=netprof&CommCmd=MB%3Fcmd%3Dpass_through%26location%3Doutline%40%5E1%40.1ddc07e0

--Leon

New Member

Re: Overrun errors on Etherchannel Interfaces

I connected over the weekend a server who had overruns to a WS-X6748-SFP with the Copper SFP module. Flowcontrol i switched completly of and configured the interface to 1000 full

In general i got errors on this server when the backup runs.

Today in the morning i checked the interface and no errors was on the interface.

Now i wait for the WS-X6748-GE-TX Module and then i know if this was the problem for the Etherchannels to VMWare too.

690
Views
0
Helpful
5
Replies