Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Partial collection Failure for nexus 5548UP in PI 2.1

Hi there,

I get "Partial Collection Failure" in the inventory collection status in Prime Infrastructure for all my Nexus 5548UP (8 devices).

i have seen in the PI 2.1 release notes that a bug CSCum16230  which look like my problem has been resolved in PI 2.1 but i continue getting the "partail collection failure"

 

Would like to know if the bug is still exist or get any other help to solve this problem.

Regards,

Alon.

4 REPLIES
New Member

Hi Alon,I have two Nexus

Hi Alon,

I have two Nexus 5548UP and checked the PI 2.1 release notes about this bug.

Yesterday I upgraded PI from 2.0 to 2.1 with no success, got same problem.

 

New Member

I recently upgraded from

I recently upgraded from Prime 2.1 to 2.2 and added some licenses so I added my Nexus 5548UPs and I'm getting the "feature_ethernetext_nexus" error. Anyone else upgrade to 2.2 and still having this issue?

New Member

helloI have this problem as

hello

I have this problem as well...

we've got four N5K-C5548UP. Two with a layer 3 daughter card and two without.
interestingly we see the issue just on those boxes with the l3 daughter cards N55-D160L3-V2 installed...

Any help or ideas are highly appreciated

regards

roman

 

Sh inventory:

OK:
device-a# sh module
Mod Ports  Module-Type                      Model                  Status
--- -----  -------------------------------- ---------------------- ------------
1    32     O2 32X10GE/Modular Universal Pla N5K-C5548UP-SUP        active *
3    0      O2 Non L3 Daughter Card          N55-DL2                ok

Mod  Sw              Hw      World-Wide-Name(s) (WWN)
---  --------------  ------  --------------------------------------------------
1    5.1(3)N2(1c)    1.0     --
3    5.1(3)N2(1c)    1.0     --


NOT OK:
device-b# sh modu
Mod Ports  Module-Type                      Model                  Status
--- -----  -------------------------------- ---------------------- ------------
1    32     O2 32X10GE/Modular Universal Pla N5K-C5548UP-SUP        active *
3    0      O2 Daughter Card with L3 ASIC    N55-D160L3-V2          ok

Mod  Sw              Hw      World-Wide-Name(s) (WWN)
---  --------------  ------  --------------------------------------------------
1    5.1(3)N2(1c)    1.0     --
3    5.1(3)N2(1c)    1.0     --
New Member

I get the same thing on Prime

I get the same thing on Prime version 3.1.5 and the nexus is running an old code. I think it has to do with the code running on the Nexus.

711
Views
0
Helpful
4
Replies