Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Port channel is not working proprely with WLC

Hi,

Im trying to create port channel between switch and WLC, port channel is up but 2nd link WLC and switch is not coming up.

Cable is fine and I can see link flaps error on WLC logs.

Any idea..

Regards,

6 REPLIES
Silver

Port channel is not working proprely with WLC

Could you post ethechannel config?

HTH,
Dragan

HTH, Dragan
Cisco Employee

Port channel is not working proprely with WLC

Hi ,

Do you use pagp port-channel ? if yes please try to use mode on in your port channel.

WLC probably does not support pagp.

Best...

New Member

Port channel is not working proprely with WLC

Hi,

We are using "on" mode, from switch side port channel is up with 1st link but 2nd link status is showing not connect.

When I check WLC, I can see 2nd link flaps error.We have also verified the cable connectivity

Am I missing anything.

Regards,

Re: Port channel is not working proprely with WLC

Use Lacp because pagp isn't supported by most of WLC.
Check your cabling too.

HTH

Sent from Cisco Technical Support iPad App

New Member

Re: Port channel is not working proprely with WLC

Hi Farrukh,

We are not using PAGP, 2nd switchport is configured with On mode and cabling also verified.

1st link is working fine and channel is up but 2nd link is showing "not connect" and WLC is showing link flaps error which is confusing us

Regards,

New Member

Port channel is not working proprely with WLC

Use LACP port-channel and verify the console log from switch side.

212
Views
0
Helpful
6
Replies