Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

"Netflow" still not working

I have an e4506 enclosure with a Sup 8+ card that I simply can not get to report netflow traffic. I am using the Solarwinds NetFlow Realtime analyzer. My switch configurations are as follows:

flow record RECORD1
 match ipv4 tos
 match ipv4 protocol
 match ipv4 source address
 match ipv4 destination address
 match transport source-port
 match transport destination-port
 collect interface input
 collect interface output
 collect counter bytes
 collect counter packets
!
!
flow exporter EXPORT1
 destination 10.10.3.104
 source Vlan10
 transport udp 2055
!
!
flow monitor MONITOR1
 exporter EXPORT1
 cache timeout active 300
 record RECORD1
!
!
!
output omitted
!
!
!
vlan configuration 10
ip flow monitor MONITOR1 input
vlan internal allocation policy ascending

When I look in the analyzer, there is nothing in the "Flow type" field for vlan10. ALSO, whenever I run the "show flow interfaces" command, nothing comes up. Its like it isn't actually being applied to vlan 10.

Somehow, my previous thread got marked as "answered" however, I never did get a correct answer. I have read many different forums where people were having very similar issues w/ the Solarwinds analyzer and Netflow. Does anyone have any suggestions?

Everyone's tags (1)
1 REPLY
New Member

Hi, Did you find a solution?

Hi,

 

Did you find a solution?

 

Cheers

101
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content