Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

SF300-48 PoE After Update, error in admin vlan

Hello everyone

Today, after a update of Switch of Telephony our monitoring service, alert "poe0 Down" but every service in "VOIP Vlan" and "User Vlan" keep working normally, then at connect via serial to the switch, see this:

 

    IP Address         I/F      I/F Status      Type       Status               
                                admin/oper                                      
------------------- ---------- ------------- ----------- -----------            
172.XX.XX.3/27     vlan 200   UP/UP         Static      Valid                  
                                                                                
                                                                                
  Gateway IP Address        Activity status       Type                          
----------------------- ----------------------- --------                        
172.XX.XX.1            Inactive                static 

 

How is possible that gateway is inactive ???

 

The update is from :

SW version    1.1.2.0 ( date  12-Nov-2011 time  23:34:26 )
Boot version    1.1.0.6 ( date  11-May-2011 time  18:31:00 )

To :

SW version    1.3.7.18 ( date  12-Jan-2014 time  18:02:59 )                     
Boot version    1.3.5.06 ( date  21-Jul-2013 time  15:12:10 )

 

But every VLAN work correctly, except the administrative in only this switch

Someone idea?, i check without positive results!!!

1 REPLY
Green

Hi Kuarzo, with the big

Hi Kuarzo, with the big upgrades on software version it would be a good practice to factory default the switch after and configure it back.

-Tom Please mark answered for helpful posts http://blogs.cisco.com/smallbusiness/
89
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content