Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Show interfaces Transceiver not displaying detail on a 4500

When  I run "sh interfaces transceiver" on a 4500 it fails to display any details. SFP modules fitted are GLC-LH-SMD=. When swapped into a 3750X "sh interfaces transceiver" works fine. Anyone resolved this issue ?

 

sh module
Chassis Type : WS-C4510R+E

Power consumed by backplane : 40 Watts

Mod Ports Card Type                              Model              Serial No.
---+-----+--------------------------------------+------------------+-----------
 1    48  10/100/1000BaseT Premium POE E Series  WS-X4748-RJ45V+E  
 2    48  10/100/1000BaseT Premium POE E Series  WS-X4748-RJ45V+E  
 3    48  10/100/1000BaseT Premium POE E Series  WS-X4748-RJ45V+E  
 4    12  1000BaseX SFP                          WS-X4712-SFP-E    
 5     4  Sup 7-E 10GE (SFP+), 1000BaseX (SFP)   WS-X45-SUP7-E    
 6     4  Sup 7-E 10GE (SFP+), 1000BaseX (SFP)   WS-X45-SUP7-E     
 7    12  1000BaseX SFP                          WS-X4712-SFP-E    

 M MAC addresses                    Hw  Fw           Sw               Status
--+--------------------------------+---+------------+----------------+---------
 1 6412.25fe.f740 to 6412.25fe.f76f 1.5                               Ok       
 2 1005.ca82.5540 to 1005.ca82.556f 1.5                               Ok       
 3 7426.ac47.eed8 to 7426.ac47.ef07 1.5                               Ok       
 4 a80c.0dea.e6b0 to a80c.0dea.e6bb 1.0                               Ok       
 5 18e7.28a1.f700 to 18e7.28a1.f703 2.1 15.0(1r)SG10 03.05.00.E       Ok       
 6 18e7.28a1.f704 to 18e7.28a1.f707 2.1 15.0(1r)SG10 03.05.00.E       Ok       
 7 a80c.0dea.de40 to a80c.0dea.de4b 1.0                               Ok  

 

GigabitEthernet4/1 is up, line protocol is up (connected)
  Hardware is Gigabit Ethernet Port, address is a80c.0dea.e6b0 (bia a80c.0dea.e6b0)
  Description: --Etherchannel to SER1-1/1--
  MTU 1500 bytes, BW 1000000 Kbit/sec, DLY 10 usec,
     reliability 255/255, txload 1/255, rxload 1/255
  Encapsulation ARPA, loopback not set
  Keepalive set (10 sec)
  Full-duplex, 1000Mb/s, link type is auto, media type is 1000BaseLH

   

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Hi,Here is your answer. You

Hi,

Here is your answer.

 

You should check
http://www.cisco.com/en/US/docs/interfaces_modules/transceiver_modules/compatibility/matri
x/OL_6981.html#wp142660 

This tells which release we start supporting an SFP and which release we start supporting
DOM.
This shows that GLC-LH-SMD does not support DOM as of now.

 

We have logged the bug for the same:

https://tools.cisco.com/bugsearch/bug/CSCum99103/?reffering_site=dumpcr

 

HTH

Regards

Inayath

*Plz rate all the usefull posts and mark the thread as answered if this solved your query.

7 REPLIES
Cisco Employee

Hi,This SFP is supported  on

Hi,

This SFP is supported  on this switch.

 http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst4500/release/note/OL_27989-01.html#92299

could you please share the output of transciever details so that i see what it is showing?

 

HTH

Inayath

Cisco Employee

Can you run this cmd:sh int

Can you run this cmd:

sh int transceiver detail

 

New Member

That is my issue

That is my issue unfortunately it displays nothing as you can see:

admin-sw1#sh int transceiver detail
admin-sw1#
admin-sw1#

I have 8 x GLC-LH-SMD= spread across blades 4 and 7 but no status details are displayed

Cisco Employee

Hi,Here is your answer. You

Hi,

Here is your answer.

 

You should check
http://www.cisco.com/en/US/docs/interfaces_modules/transceiver_modules/compatibility/matri
x/OL_6981.html#wp142660 

This tells which release we start supporting an SFP and which release we start supporting
DOM.
This shows that GLC-LH-SMD does not support DOM as of now.

 

We have logged the bug for the same:

https://tools.cisco.com/bugsearch/bug/CSCum99103/?reffering_site=dumpcr

 

HTH

Regards

Inayath

*Plz rate all the usefull posts and mark the thread as answered if this solved your query.

New Member

Thx Inayath for the info

Thx Inayath for the info

New Member

I just get returned to the

I just get returned to the command prompt when I issue any combination of "sh interface transceiver ?"
New Member

Having looked at our 4500X

Having looked at our 4500X switches it appears to be the case that "show interfaces transceiver" only produces output on 10Gb optics. With 1Gb SFPs  you get no output even though as already mentioned by the OP this works on other Catalyst products and I have also seen it works on Nexus 7000.

2703
Views
10
Helpful
7
Replies
CreatePlease to create content