Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

%SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

Hi,

I have the following log on my Cisco 6513 chassis:

%SVCLC-5-FWTRUNK: Firewalled VLANs configured on trunks

I have already seen the explantaion in the post below:

https://supportforums.cisco.com/docs/DOC-4831

I don't understand what does it mean because I don't have a Firewall module running on this device ?

If anybody can help ...

Regards,

Ju

  • LAN Switching and Routing
Everyone's tags (1)
7 REPLIES
Hall of Fame Super Blue

Re: %SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

Can you post -

1) "sh run" from the switch

2) "sh module" from the switch

Jon

New Member

Re: %SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

Hi Jon,

You will attached the requested output.

Thank you ,

Regards

ju

Hall of Fame Super Blue

Re: %SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

Ju

Do you have any othe 6500 switches trunked to this with the FWSM in it ?

Jon

New Member

Re: %SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

No,

I have a 6513 trunked with this one, but there is no Firewall module in. The two chassis have exactly the same modules.

Ju

Hall of Fame Super Blue

Re: %SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

ju.mahieu wrote:

No,

I have a 6513 trunked with this one, but there is no Firewall module in. The two chassis have exactly the same modules.

Ju

Ju

And on that 6500 you have no firewall commands configured ?

If not only thing i can think of is it is getting mixed up with the ACE config lines but that does seem unlikely. I'll have a quick check in bug tool when i get a chance.

Jon

New Member

Re: %SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

No, I don't have any fiewall commands configured on my two chassis ...

Very strange...

Thank you for your search

ju

New Member

%SVCLC-5-FWTRUNK but I don't have FWSM on my 6513 box ?

Hey there,

would be cool to know if this problem has been solved. I´ve got the same issue here. Its a 6509 running without a FWSM but an ACE-Module. No Firewall commands configured either.

Does anyone has a solution to this?

Thanks in advance,

Patrick

714
Views
0
Helpful
7
Replies
This widget could not be displayed.