Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Telnet session lockout very first

Hi All,

I am facing one problem that one of my switch ( 2960 ) telnet session lock off very first, Its only allow to login around 5-7 seconds,

Below is my current config,

line vty 0 4

exec-timeout 5 0

logging synchronous

login local

line vty 5 15

exec-timeout 5 0

logging synchronous

login local

I have add following in global config mode, but not help.

service tcp-keepalives-in

service tcp-keepalives-out

Appricate someone look into it.

Thanks,

Everyone's tags (2)
2 REPLIES
Purple

Telnet session lockout very first

Hi,

so your session is disconnected after 5 secs ? It shouldn't as the exec-timeout is configured at 5 mins.

Can you post your config.

Regards.

Alain

Don't forget to rate helpful posts.
New Member

Re: Telnet session lockout very first

Hi Alain, thanks for help

Hear is config,

====================================

version 12.2

no service pad

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

service password-encryption

!

hostname xxxxx

!

boot-start-marker

boot-end-marker

!

enable password 7 xxxxx

!

username xxxx password 7 xxxxx

no aaa new-model

system mtu routing 1500

vtp mode transparent

ip subnet-zero

!

!

!

crypto pki trustpoint TP-self-signed-3401816704

enrollment selfsigned

subject-name cn=IOS-Self-Signed-Certificate-3401816704

revocation-check none

rsakeypair TP-self-signed-3401816704

!

!

crypto pki certificate chain TP-self-signed-3401816704

certificate self-signed 01

  30820242 308201AB A0030201 02020101 300D0609 2A864886 F70D0101 04050030

***********************

!

!

!

!

!

spanning-tree mode pvst

spanning-tree extend system-id

!

vlan internal allocation policy ascending

!

vlan 21

!

!

!

interface GigabitEthernet0/1

switchport access vlan xx

switchport mode access

!

interface GigabitEthernet0/2

switchport access vlan xx

switchport mode access

!

interface Vlan1

no ip address

no ip route-cache

!

interface Vlan21

ip address 192.168.xxx.xxx 255.255.255.0

no ip route-cache

!

ip default-gateway 192.168.xxx.xxx

ip http server

ip http secure-server

!

control-plane

!

!

line con 0

exec-timeout 5 0

logging synchronous

login local

line vty 0 4

exec-timeout 5 0

logging synchronous

login local

line vty 5 15

exec-timeout 5 0

logging synchronous

login local

!

========================

# Update

change to

# exec-timeout 0 0

not help!!

Message was edited by: KYAW ZIN OO

#Latest update.

I can login from another switch with stable,

don't know what happen that this issue happen once telnet from server.

643
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content