Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Vlan not working properly

Some machines in my vlan are not working and other are okay. I already remove and readded vlan to main switch. The VTP server is update and the client also. Other vlans are working properly. PLEASE, HELP!!!!

5 REPLIES
Cisco Employee

Re: Vlan not working properly

Please provide more information. There isn't enough information to diagnose what is the problem.

If you mean the PC on the VLAN's you re-added is not able to communicate with other VLAN, you have to check your trunk and/or SVI (L3).

Regards,

jerry

New Member

Re: Vlan not working properly

Some of the PCs are not working, other PCs are working properly. All of them are in the same vlan, using in the same switch. We had reboot the switch a couple of times, also re-added the vlan to the main switch. Other vlans seem to be working.

I'll check about the trunk ports.

Cisco Employee

Re: Vlan not working properly

You can also compare the port setting (where the PC's are connected to) between the working one and the none working one.

Regards,

jerry

Purple

Re: Vlan not working properly

Vtp won't have anything to do with it if both the client and server have the same revision number . Is it just a single server and a single client setup ? Check trunk setups on both sides. If you see the vlans on both sides and the revision number is the same and the ports are in the vlan you think then it should work . Where is the routing being done for these vlans ? If possible post a sanitized config of problem switch and trunk setup for both sides.

New Member

Re: Vlan not working properly

Thanks for your responses!! seems that an ACL was carried over the new configuration and it was blocking specific management IPs

173
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content