Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Wism 1, Catalyst 6509 and 15.1(2)SY - no connection to WISM

Hello!

We decide to upgrade to 15.1(2)SY and lost connections to WiSM 1 card

Here the WiSM status

Service Vlan : 95, Service IP Subnet : 192.168.95.1/255.255.255.0

      WLAN

Slot  Controller  Service IP       Management IP    SW Version    Controller Type    Status

----+-----------+----------------+----------------+------------+------------------+---------------

7     1           192.168.95.3     192.168.98.3     4.2.207.0    WS-SVC-WISM-1-K9   Oper-Up

7     2           192.168.95.2     192.168.98.1     4.2.207.0    WS-SVC-WISM-1-K9   Oper-Up

entered commands:

wism module 7 controller 1 allowed-vlan 1-1001

wism module 7 controller 1 native-vlan 60

vlan 60 is 192.168.98.254.

when I entered command

wism module 7 controller 1 allowed-vlan 1-1001

I saw few ping's and thats all. After that - no connection.

Can somebody halp me out?

Everyone's tags (2)
4 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: Wism 1, Catalyst 6509 and 15.1(2)SY - no connection to WISM

This is a known bug.

Remove the allowed-vlan list and put it back in.

Sent from Cisco Technical Support Nintendo App

New Member

Wism 1, Catalyst 6509 and 15.1(2)SY - no connection to WISM

Nothing helps. Just few pings and thats all. Do I need reload switch or controller?

New Member

Wism 1, Catalyst 6509 and 15.1(2)SY - no connection to WISM

First I reload controller, then switch, change native vlan and allowed vlant - nothing helps (((

Hall of Fame Super Gold

Re: Wism 1, Catalyst 6509 and 15.1(2)SY - no connection to WISM

Reload the module and once the WiSM recovers, post the output to the 6500: sh log.

Sent from Cisco Technical Support Nintendo App

242
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content