Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

WS-C6500-E bootup problems

Hi,

When i boot up my WS-C6500-E only the supervisor module gets powered up. The other modules are completely dark. I think the supervisor has a problem in the module bringup process. Her is a print of the supervisor diagnostics:

Current bootup diagnostic level: minimal

Module 5 : 9-port 1000BaseX Supervisor, Serial No : SAL1021P5C0

Environmental Status (. = Pass, F = Fail, U = Unknown, N = Not Present)

PS1: F PS2: F PS1 Fan: F PS2 Fan: F

Chassis-Ser-EEPROM: F

Clock(A/B): A Clock A: . Clock B: .

VTT1: . VTT2: . VTT3: .

Network Management Processor (NMP) Status: (. = Pass, F = Fail, U = Untested)

ROM: . Flash-EEPROM: . Ser-EEPROM: . NVRAM: . EOBC Comm: F

Line Card Firmware Status for Module 5 : PASS

Line Card Diag Status for Module 5 (. = Pass, F = Fail, N = N/A, U = Untested)

Port Status :

Ports 1 2 3 4 5 6 7 8 9

--------------------------------

. . . . . . . . .

SFP Status :

Ports 1 2 3 4 5 6 7 8 9

--------------------------------

N N N N N N N N N

Module 5:

Overall Diagnostic Result for Module 5 : MAJOR ERROR

Diagnostic level at card bootup: minimal

Test results: (. = Pass, F = Fail, U = Untested)

1 ) FirmwareDiagStatus --------------> .

2 ) TestLoopback:

Ports 1 2 3 4 5 6 7 8 9

--------------------------------

F F F F F F F F F

3 ) TestActiveToStandbyLoopback:

Ports 1 2 3 4 5 6 7 8 9

--------------------------------

U U U U U U U U U

4 ) TestTxPathMonitoring ------------> U

5 ) TestInlineRewrite:

Ports 1 2 3 4 5 6 7 8 9

--------------------------------

U U U U U U U U U

6 ) TestActiveToStandbyInlineRw:

Ports 1 2 3 4 5 6 7 8 9

--------------------------------

U U U U U U U U U

7 ) TestNewLearn --------------------> F

8 ) TestIndexLearn ------------------> F

9 ) TestDontLearn -------------------> U

10 ) TestDontForward -----------------> U

11 ) TestConditionalLearn ------------> F

12 ) TestBadBpdu ---------------------> U

13 ) TestTrap ------------------------> U

14 ) TestMatch -----------------------> U

15 ) TestSpan ------------------------> U

16 ) TestCapture ---------------------> U

17 ) TestProtocolMatch ---------------> U

18 ) TestChannel ---------------------> U

19 ) TestL3Span ----------------------> F

20 ) TestFibDevices ------------------> F

21 ) TestIPv4FibShortcut -------------> F

22 ) TestL3Capture2 ------------------> F

23 ) TestL3VlanMet -------------------> F

24 ) TestAclPermit -------------------> F

25 ) TestAclDeny ---------------------> F

26 ) TestQoSTcamTest -----------------> F

27 ) TestFibTcamSSRAM ----------------> U

3 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: WS-C6500-E bootup problems

I'm suspecting it's because of your power supply. What is your current power supply and what are your cards?

Community Member

Re: WS-C6500-E bootup problems

Im not sure exactly what model the powersupplies are but both the 'input ok' and 'fan ok' LEDs are green on both. I have tried moving the supervisor to different locations but always with the same result. I have 1 module with 48 ethernet ports and 4 modules with 24 MTRJ (fiber) ports each. I tried moving theese around but without results.

Re: WS-C6500-E bootup problems

I would put in a TAC case on this. Something is not right with the supervisor showing a "MAJOR ERROR". It appears to be a hardware problem with the supervisor in slot five.

HTH,

Mark

770
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content