Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

a problem with fetch configs from Cat2960

The customer has 3 Cat2960 and LMS 3.0.1. He tried to fetch configs from all devices in his network and all is OK. But only for Cat2960 is state of job partially successful. I'm sending you the error messages as the attachement. The credentials for these switches are OK - snmp and SSH.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: a problem with fetch configs from Cat2960

The first two failures indicate a problem with the archive. Often times the solution for this is to remove the device from RME, then re-add it. The third error points to a problem fetching vlan.dat. In order to get more details about these errors, you will need to enable ArchiveMgmt Service debugging under RME > Admin > System Preferences > Application Loglevel Settings, then look at the dcmaservice.log.

1 REPLY
Cisco Employee

Re: a problem with fetch configs from Cat2960

The first two failures indicate a problem with the archive. Often times the solution for this is to remove the device from RME, then re-add it. The third error points to a problem fetching vlan.dat. In order to get more details about these errors, you will need to enable ArchiveMgmt Service debugging under RME > Admin > System Preferences > Application Loglevel Settings, then look at the dcmaservice.log.

91
Views
0
Helpful
1
Replies