Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Campus Manager, data collection not working

I have upgraded Campus Manager to version 5.0.4 and all my devices have disappeared, I tried to run data collection again which reports back that it is starting but instantly go to Idle and updates the last collection time to the current but still no devices have been discovered?

7 REPLIES
Cisco Employee

Re: Campus Manager, data collection not working

Please post the ani.log.

New Member

Re: Campus Manager, data collection not working

Log attached

Cisco Employee

Re: Campus Manager, data collection not working

According to this, you have no devices in DCR. Is this server integrated with ACS?

New Member

Re: Campus Manager, data collection not working

yes intergrated withACS version 4.2

Cisco Employee

Re: Campus Manager, data collection not working

Then your ACS integration is broken. Assuming you do see devices under Common Services > Device and Credentials > Device Management (and they are not all seen in Common Services > Device and Credentials > Device Management > Reports > Devices not in ACS), then your Campus Manager integration is broken.

Check to make sure your System Identity User and your current logged in user have access to all of the devices in LMS for the Campus Manager application. That is, check their group settings to make sure the Campus Manager application is still selected, and the right NDGs and roles have been applied.

New Member

Re: Campus Manager, data collection not working

I am loged in as admin which is an account that has full access to all the applications. I am able to discover devices under Common services without any problem.

Cisco Employee

Re: Campus Manager, data collection not working

Then there's something wrong on the ACS side. I suggest you open a TAC service request, and have them walk through your ACS configuration to make sure all of the LMS components are registered correctly, and you have assigned proper rights to the various applications and tasks.

212
Views
0
Helpful
7
Replies