Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

check device attributes always show inorrect in telnet and local

The check device attributes always show 'incorrect' the telnet and local user fields. The device is configured with aaa using tacacs+ and local. Telnet password and local username and password were input correctly both in the device and the check device attributes fields.

Any idea why this happens?

Thanks....

3 REPLIES
New Member

Re: check device attributes always show inorrect in telnet and l

Hai,

I also experiencing the same problem.

But this could help u.

Instead of going to Check Device credential report, got to Device troubleshooting-> device center->select the appropriate device -> select Credential verification report.

This should give u the actual report.

Alternatively u can perform the check immediately by selecting the Management station to Device from Tools section(in same device center page) and check all and give the correct SNMP read and write community - telnet username and password will be taken from the DCR and click ok.

This will give the current status.

Try this. Hope it will be useful information if so please rate it :)

Regards

New Member

Re: check device attributes always show inorrect in telnet and l

Visvwanathan123,

Thanks for your help.

How do you go to Device troubleshooting? I cannot locate it any folder.

Regards,

New Member

Re: check device attributes always show inorrect in telnet and l

Hi,

The server is CiscoWorks2000, RME 3.4.

Thanks,

123
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content