Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

cisco Chassis View not working LMS 3.0

Hi All,

We are using LMS 3.0, we have installed new 6506-E replaced with 3750. Everyting is working fine. but I am not abvle to open Chassic View of new switch. It is showing some old data. is it because IP address is same?

SNMP configure is as below:

snmp-server community cisco RW
snmp-server community private RW

Regards,

MJ

4 REPLIES
Cisco Employee

cisco Chassis View not working LMS 3.0

Hi Mahesh ,

It could be becasue of that . you can try to delete and re-add the device . If possible.

Also if possible , I would suggest to upgarde the LMS from 3.0 to 3.2.1 which is more stable.

Thanks-
Afroz
[Do rate the useful post]
****Ratings Encourages Contributors ****

Thanks- Afroz [Do rate the useful post] ****Ratings Encourages Contributors ****
Hall of Fame Super Silver

Re: cisco Chassis View not working LMS 3.0

Most likely you have a newer 3750 switch (e.g 3750X) that is not supported by Cisco LMS 3.0 (last updated in 2010).

Check your switch model against the supported devices table for LMS 3.0.

As Afroz noted, 3.2 is more stable and its table does note support for some 3750X models.

New Member

Re: cisco Chassis View not working LMS 3.0

I have rediscovered but no luck any idea?


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Cisco Employee

Re: cisco Chassis View not working LMS 3.0

It could be possible that the device is not suported or device package is not installed.

Open the device in device center and do snmpwalk for sysObjectID. Share the result.

-Thanks

Vinod
**Rating Encourages contributors, and its really free. **

-Thanks Vinod **Rating Encourages contributors, and its really free. **
137
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content