Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

Cisco Prime Infrastructure 1.3 stops working

Hi,

I have strange behavior with our CPI at the customer site. With no apparent reason we have noticed that the web interface was not accessible. After the restart all proceses were in up and running state and we were able to log in again. This is the second time we have this behaviour. We have 4.16 update pathch installed on the server. 

My guestion is has anyone experianced this sort of behaviour and where we should start troubleshoot?

I have notices in the log file hm-1-0.log following error:

02/12/14 15:14:12.089 ERROR [system] [Thread-32] Attemtping to start NCS due to NCS server is not in running state; NCS server status = 1 
02/12/14 15:14:24.111 INFO  [system] [Thread-32] All failed NCS services have been restarted 
02/12/14 15:15:00.242 INFO  [database] [Thread-32] OracleSchemaUtil dbServerUp(): wcs errorCode = 1034 
02/12/14 15:15:42.411 INFO  [database] [Thread-32] OracleSchemaUtil dbServerUp(): wcs errorCode = 1034 
02/12/14 15:16:24.575 INFO  [database] [Thread-32] OracleSchemaUtil dbServerUp(): wcs errorCode = 1034 

And in the alert_wcs.log I can see a lot of this messages:

Process m000 died, see its trace file
Tue Feb 11 13:46:06 2014
Process W001 died, see its trace file
Tue Feb 11 13:46:27 2014
Process m000 died, see its trace file
Tue Feb 11 13:53:01 2014
Process W005 died, see its trace file
Tue Feb 11 13:54:26 2014
Process W003 died, see its trace file

Any help is very appreciated.

Regards,
Jelena

170
Views
0
Helpful
0
Replies
CreatePlease to create content