Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CiscoWorks blank page after upgrading CUOM from 2.0.0 to 2.0.2

Hi

I've upgraded the CUOM from 2.0.0 to 2.0.2. When I type http://server_name:1741 in my internet browser CUOP site opens. After upgrade that when I try to open the ciscoworks home site from link on the CUOP site the site in empty, without any link to installed aplications which I have: CUOP, CUSM, CUCS ....

You can see how it looks like on the printscreen in atached picture.

How should I restore all links to this page ? Is another way to connect do other application like CUSM ... ?? All aplications are on the same windows server.

If you need more information please ask.

thanks in advance

Tomek

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: CiscoWorks blank page after upgrading CUOM from 2.0.0 to 2.0

I don't see any errors here, so it's likely you will have to re-register all apps from the command line. Unfortunately, this is not a straightforward process, and you should open a TAC service request to get them to walk you through running the CMIC commands.

4 REPLIES
Cisco Employee

Re: CiscoWorks blank page after upgrading CUOM from 2.0.0 to 2.0

This could be a "simple" matter of needing to re-register the applications from the command line. However, please post the NMSROOT\MDC\tomcat\logs\stdout.log.

New Member

Re: CiscoWorks blank page after upgrading CUOM from 2.0.0 to 2.0

Hi

I've attached a part of stdout.log after accessing attempt to the CiscoWorks home page.

If you need more logs please ask.

How can I check if the applications are registered an how can I register it from the command line if there will be a need ?

p.s. In first post there ware a small mistake: ofcorse CUOM not CUOP :)

thanks in advance

Tomek

Cisco Employee

Re: CiscoWorks blank page after upgrading CUOM from 2.0.0 to 2.0

I don't see any errors here, so it's likely you will have to re-register all apps from the command line. Unfortunately, this is not a straightforward process, and you should open a TAC service request to get them to walk you through running the CMIC commands.

New Member

Re: CiscoWorks blank page after upgrading CUOM from 2.0.0 to 2.0

re-registering resolved the problem

thanks a lot and regards

Tomek

175
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content