Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Ciscoworks LMS 2.5 problem

Hi,

I have a Ciscoworks LMS 2.5 server, most of the RME functions ( syslog collection, configuration management .... ) could not work properly since last month. I attached MDC support information, could you please help to identify the problem?

Best Regards,

Jackson Ku

13 REPLIES
Cisco Employee

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

What are the actual problems you are seeing with each function?

The MDC support bundle won't be of much use unless we know what is happening. Even then we may have to look at more RME specific logs.

New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

Hi,

When I runned most functions ( for example : generate syslog report ), no deviced I could selected. but the device crendatials of common service was ok. How to collect more useful information for troubleshooting?

Best Regards,

Jackson Ku

Cisco Employee

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

If you go to RME - Devices - Device Management do you see any device in your inventory?

Are you receiving any syslog messages in the syslog.log file or syslog_info from devices that are in your RME inventory?

New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

There are no devices I can see, and also no devices in config management - archive management.

the syslog.log still reveived the concurrent log sent from devices.

Best Regards,

Cisco Employee

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

If there are no devices, then config archive, syslog, etc...will not work

Can you go to Common Services - Device and Credentials - Device Management and see if there are any devices there?

How did you add the devices to the DCR?

New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

as I mentioned early, the common services device credentials was ok. The RME functions worked fine before last month. There are something wrongs, but not the configuration problem.

Best Regards,

oc3
New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

When you go to RME how many devices do you see for total number of devices?

New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

Hi,

Did u find a solution to this problem?

I am having the same problem

regards

sathappan

New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

Finally I re-install Ciscoworks, then import device.

New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

I changed my hostname , so I have to do a reinstall. but after reinstallation only rme didnt work.

oc3
New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

Did you do a device discovery? If so, have set up the device credentials for authentication?

oc3
New Member

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

Unix or Windows LMS 2.5

Cisco Employee

Re: Ciscoworks LMS 2.5 problem

I think the issue in this thread has been lost, or never fully understood. Given that you are not the original poster, please start a new thread, and describe the problem in as much detail as possible. Including screenshots would also be very helpful.

163
Views
0
Helpful
13
Replies