Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Config Archival not working

Before I was able to perform a sh users on a cisco router, that is in the Ciscoworks DCR, and copy the config into its archive after a change was detected. I recently updated LMS 2.6 to CS 3.0.6 and RME to 4.0.6. Now when I log into a device, make a change, I don't the ciscoworks user logging in to grab the config and put it in the archive. Is there something I need to change to get this to work again? Someone please help!

2 REPLIES
New Member

Re: Config Archival not working

Let me reword the first sentence - "I was able to perform a sh users on a cisco device, that is in the DCR, watch as the ciscoworks user logs into the router, to copy the config, after it receives the config trap"

Cisco Employee

Re: Config Archival not working

As long as you are sending syslog messages to your RME server, then RME should be fetching the configs provided you have not disabled the Config Fetch action under RME > Tools > Syslog > Automated Actions.

Note: that the Config Fetch transport order under RME > Admin > Config Mgmt > Transport Settings to fetch the config. If the primary protocol is TFTP, then RME will not log into the device. Instead, it will send an SNMP set to trigger a TFTP of the config. This operation will not show up in "show users".

124
Views
2
Helpful
2
Replies