Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Config archive failure for al the devices

Hi

Schedule backup of LMS server is not happening and apart from this config achieve of all device in RME showing failed.

Please find the attached screenshot of problem.

Regards

Vaibhav

5 REPLIES
Cisco Employee

Re: Config archive failure for al the devices

Post the dcmaservice.log. What version of RME is this?

New Member

Re: Config archive failure for al the devices

Hi Clark

Rme version is 4.0.6

LMS 2.6

plse find the dcmaservice.log

Regards

Vaibhav

Cisco Employee

Re: Config archive failure for al the devices

There is a problem with the archive on disk. Assuming that you have properly configured the archive under RME > Admin > Config Mgmt > Archive Settings, then try removing one of the problem devices from RME, then re-add it. See if the config can be successfully archived then.

New Member

Re: Config archive failure for al the devices

Hi Clark

I have done the same,it is working i have deleted one of the device and afer adding Archive is happening but i have so many devices.how we can solve this issue manually doing will take so much time.Kindly suggest

Regards

Vaibhav

Cisco Employee

Re: Config archive failure for al the devices

You will need to do it for all of the failing devices, or you will need to reinitialize the RME database:

NMSROOT/bin/perl NMSROOT/bin/dbRestoreOrig.pl dsn=rmeng dmprefix=RME

140
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease login to create content