Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Community Member

Config-Archive Issue on PI 1.3

Hi Everyone,

      Customer has recently installed PI 1.3 software, and then used it to back up  or restore devices' config. However, when imported all devices into PI 1.3 by csv template and set up some setting about schedule daily job of configuration-archives, we found that the status of the lastest archive still displayed the initial inventory collection on "Configuration Archives", it seems that PI can't automatically get devices' configuration daily, however we can find the schedule jobs display success. That's so weird.

       Most of devices are Cisco 800 series(such as 871、887 etc) and two of them are WLC(5500 and 7500), all version of them satisfy with PI 1.3 Support devices datasheet's requestment.

       All of devices have been added into ACS 5.4 and used TACACS + to authenticate user by AD account. PI just uses local account to login and uses 15-level username and password to telnet devices to get their configuration file. In LMS case , we can try to edit the prompt symbol in tacacs file on lms server. In this case, we have checked the ACS AAA report and found that the PI has normally used some commands to get configuration such as show running-config, copy etc.

       Please give some advices, thx in advance.

Regards,

Tira

Everyone's tags (2)
1 REPLY
Community Member

Config-Archive Issue on PI 1.3

Any update?

249
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content