Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

console keeps disconnecting

Hello there,

So here is my situation. I have 20 2960 CG to configure and since I changed my computer to the Dell 7440 it is a nightmare.

This laptop does not have a serial so I am using a star-tech adapter with the Windows Driver PL2303.zip

Everything runs fine for about a minute or 2 (when lucky ) and then I loose the connection.

That said, the only way to get the connection back is too reboot the computer.

I contacted Dell and one tech came over to check the computer and everything is fine.

We reformatted the machine, reinstalled Windows 7x64, updated everything and still the same.

I also tried through putty and other hyperterminals and still the same.

I am kind of lost.

(I also do not wish to wish to purely usb to micro usb as next week I ll have another batch of switch that do not have the usb console).

 

Any help will be greatly appreciated !!

 

Thanks.

Everyone's tags (1)
3 REPLIES
Cisco Employee

One of this thread has same

One of this thread has same issue. Just try the recommendations there and see anything turns out to be helpful. 

-Thanks

Vinod

-Thanks Vinod **Rating Encourages contributors, and its really free. **
New Member

Thanks, I ll try.But my issue

Thanks, I ll try.

But my issue appears also with Hyperterminal so for sure it is not related to Putty.

I will keep you posted after testing.

 

New Member

I got saved by Tera Term :

I got saved by Tera Term :)

Still strange though.

164
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content