Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Deployment problem!

CW3.1

I could successfully run compliance check. I needed all switches to have bpduguard disabled on fa ports.

When I start deployment for any of my 3750 switch RME successfully changes 14-15 first ports and then I can see my RME account being idle on switch for 20 minutes. then it exits.. but my jobs in RME are still in status "Running". So configuration is not finished. I can't stop the jobs and all I can do is to restart server.

please I need help on this issue urgently.

7 REPLIES
Cisco Employee

Re: Deployment problem!

What protocol are you using to deploy the commands to the devices?

New Member

Re: Deployment problem!

it is ssh.

Cisco Employee

Re: Deployment problem!

You are most likely seeing CSCsx24218, then. A patch is available by contacting the TAC.

New Member

Re: Deployment problem!

is there any way to get the patch if we don't have service contract? I can't register TAC and trying to find information for contract number

Cisco Employee

Re: Deployment problem!

No. This patch is currently only available from TAC.

New Member

Re: Deployment problem!

thank you,

will try to find contract number

New Member

Re: Deployment problem!

it is ssh.

167
Views
10
Helpful
7
Replies