Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Error Accessing LMS 3.1

HI All, I am facing issue with LMS3.1. Till yesterday it was working fine but today suddenly its not working we did not do anything on server I dont know why its stop working suddenly. Attaching snap shot of error

20 REPLIES
Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

Post the output of the pdshow command and screenshots of the Services control panel showing all of the CiscoWorks services.

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

here is the some attachment I will also attach the services of cworks..soon

Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

Post the NMSROOT/MDC/tomcat/logs/stdout.log and stderr.log.

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

here are the requested files..

Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

Have you enabled a firewall on this server? Can you telnet to localhost port 9009?

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

No we did not do anything. I checked windows firewall is off & firewall services were running I disabled it now but still its not working.. I am able to telnet to localhost on port 9009. its giving me blinking cursor when i press enter it goes into next line...

it seems working telnet to localhost on port 9009

Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

Post the TomcatMonitor.log.

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

here is the log file as requested

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

sorry missed the attachment here it is

Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

It looks like you changed the hostname of this server. TomcatMonitor is trying to connect to cisco1, and this is failing.

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

we did not change it..there is separate team for server administration..might be they have done it..its customer network are just implementor..now what should be the workaround

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

I have changed the server name to cisco1 but still its not working...

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

also just to update you i am getting login screen & when I type user name & password n try to login then its give me forbidden error

Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

Assuming they changed the hostname back to cisco1, and that was the original hostname of the server when CiscoWorks was installed, then have the customer reboot. That should get the services to start again.

If the hostname of the server is now different from when CiscoWorks was installed, they will need to run the NMSROOT/bin/hostnamechange.pl script to change the hostname within LMS.

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

I have changed hostname back to cisco1 which was the origional one when cisco LMS was installed of lms server but its not working at all..any suggesion

Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

Post the new pdshow, stdout.log, stderr.log, and TomcatMonitor.log.

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

here are the requested logs

Cisco Employee

Re: Error Accessing LMS 3.1

It looks like there is a problem with the System Identity User account. If you cannot log in, you will need to regenerate this account from the command line. To get this procedure, open a service request with TAC.

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

remaining attachment

New Member

Re: Error Accessing LMS 3.1

here are services of cworks....

224
Views
0
Helpful
20
Replies