Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Failed to register application on ACS and LMS integration

We are trying to ingtegrate ACS and LMS 2.6. We followed carefully every steps on doing so. But, as we are applying AAA mode as ACS we are always getting a Failure message (as seen on the file attached). Error still occurring even if the System Identity User is available on ACS. Is there anyway like debugging so that we may check what we have missed?

4 REPLIES
Cisco Employee

Re: Failed to register application on ACS and LMS integration

The most likely causes are the use of an invalid ACS admin user or not enough TCP ports open on the ACS server for administration. If this is an ACS appliance, make sure you are NOT using the appliance administrator as the ACS admin username in LMS. Instead, create a new administrator user which has all privileges.

Additionally, open up all TCP ports for administration within the ACS.

Community Member

Re: Failed to register application on ACS and LMS integration

Thanks jclarke,

Yes, we added "acs-admin" administrator with GRANT ALL privileges in ACS then we used it as ACS admin username in LMS's AAA mode.

On Administration Control>Access Policy, we also selected to allow any TCP ports for administration.

But, we still cannot register the applications.

Is there a debug file so that we could determine what ports are blocked?

Cisco Employee

Re: Failed to register application on ACS and LMS integration

Debugging ACS integration is not a straightforward process. You should open a TAC service request, and have them walk you through it.

Community Member

Re: Failed to register application on ACS and LMS integration

Thanks for your prompt and helpful response. Your support is highly appreciated. Hope to hear from you again on our next posts. :)

189
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content