Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

HUM 1.1 -- Histo Graph It Not refreshing

Hi,

I am using HUM 1.1, the Histo Graph It is not working properly. Once i see a graph for MIB for a device, I am not able to view any other graph for any other MIB for the same device. It keeps displaying the same graph. Not sure if I am missing any configuration settings or browser settings which is causing this. Please do help me to get the relevant data on graph every time I try to view any graph for a device.

Thanks,

ramanan

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: HUM 1.1 -- Histo Graph It Not refreshing

I cannot reproduce. I tried using Firefox 2.0.0.21, and I was able to change the graphs without an issue.

What I did was to graph one object on device A. I then closed the pop-up window. I plugged in device B, and selected a different object. After clicking the Graph It button, I got the new graph for device B.

Admittedly, I am using HUM 1.1.2, but I know of no bugs which would explain your behavior. In any event, you can get HUM 1.1.2 from http://www.cisco.com/cgi-bin/tablebuild.pl/cw2000-hum if you want to try that out.

New Member

Re: HUM 1.1 -- Histo Graph It Not refreshing

Hi,

I am using IE. Does it work fine even for same device but different object.

Thanks,

ramanan

Cisco Employee

Re: HUM 1.1 -- Histo Graph It Not refreshing

Yes, it does work. I currently have two graphs up for different objects of the same instance on the same device.

130
Views
4
Helpful
3
Replies